Djupgående massage med triggerpunkter 

30 minuter - 380 kr

40 minuter - 470 kr

60 minuter - 580 kr

Går in på djupet och använder mig av händer, knogar, armbågar för att komma så djupt ner i vävnaderna som möjligt för att lossa och lösa upp olika muskelspänningar. Triggerpunksbehandling (tryck på muskelknutor) detta gör att muskeln syresätts och slaggprodukter transporteras bort och spänningarna löses upp.

Behandlingar som avbokas senare än 24 timmar innan utsatt tid debiteras 75% av behandlingens pris.
En missad tid innebär både en missad inkomst för mig och en missad chans för en annan kund som hade kunnat få tiden istället.Kostrådgivning //

Tre träffar- 1600 kr

Kostschema, Kostregistrering, Invägning (kg samt fettprocent), Målsättning med sin kost. Coachning under fem veckor tid. Efter fem veckor träffas vi igen och gör en invägning + en receptbok. Du får också tips och råd om träning under dessa första fem veckorna.

Kost för två - 800 kr/person

Detta är för er som är ett par, kompisar eller kanske syskon. Ni kommer tillsammans att gå kostrådgivning under en månad ni får: Kostschema, Kostregistrering, Invägning (kg samt fettprocent), Målsättning med sin kost.

Kostrådgivning med fem träningstillfällen //

Kostschema, Kostregistrering, Invägning (kg samt fettprocent), Målsättning med sin kost. Coachning under fem veckor tid. Efter fem veckor träffas vi igen och gör en invägning + en receptbok. Vi tränar en gång i veckan tillsammans under dessa fem veckor, där vi gör träningstester så att vi kan se utvecklingen under denna tid.

3 650 kr


Gruppträning //

Detta är för er som är ett par, kompisgäng eller kanske syskon. Ni bokar tillsammans ett gruppträningspass där vi jobbar på den träning som ni önskar.
Ni får en personlig tränare som lägger upp ett pass till er och coachar er under 60 min.
Ni får med er träningsupplägget hem och mycket mer kunskap.

225 kr/pers minst fyra stycken i gruppen. ( Max 8 personer )

Träningscoach //

Vill du ha ett köra ett pass med en träningscoach, under 60 min får du coachning, träningsschema, tips och råd för att din träning ska bli så effektiv som möjligt.
Plats: Rehabkliniken 
Södra Promenaden 32 vid Nya Parken.

Boka din tid redan idag.

550 kr/ 60 min

5 kort med träningscoach //

Boka upp dig fem gånger med en personlig tränare och få rabatterat pris. 60 min träning med coachning, tips och råd för att din träning ska bli så effektiv som möjligt.Vi lägger upp ett träningsschema som du sen kan ta hem och träna på hemma.

5 kort - 2 650 kr